Behandlingar

När du gör en hårbehandling hos oss får du, förutom konsultation och ingående håranalys, ditt hår grundligt tvättat med ett detox schampo som renar håret på onödiga kemikalier och beläggningar och efter det ett näringsrikt hårbad och behandlande inpackningar för just din hårtyp i samband med en härlig massage. Naturligtvis efter dina önskemål. Det är viktigt att du väljer önskemål om behandling, rätt hårtyp och längd på ditt hår för att du ska få bästa tänkbara resultat.

 

Klippning

Vi inleder behandlingen med en analys och konsultation av ditt hår där vi fastställer din hårtyp och lyssnar på dina önskemål och hur du förväntar dig att slutresultatet ska bli. Efter det tvättas ditt hår med ett detox schampo, ett lyxigt hårbad och en inpackning appliceras. Under tiden får du en härlig huvudmassage och lättare kroppsmassage i en av våra massagestolar i ett avskilt rum med rogivande miljö. Vi klipper sedan ditt hår och avslutar med enklare styling.

 

LYXKLIPPNING

Vår signaturbehandling med grundlig håranalys och konsultation av ditt hår där vi fastställer din hårtyp och lyssnar på dina önskemål och hur du förväntar dig att slutresultatet ska bli. Efter det så tvättas ditt hår med ett detox schampo, ett lyxigt hårbad och en skräddarsydd inpackning appliceras. Under tiden får du en extra lång huvudmassage och lättare kroppsmassage i en av våra massagestolar i ett avskilt rum med rogivande miljö.  Vi klipper sedan ditt hår och avslutar med en riktig styling med passande produkter och verktyg anpassade till just ditt hår.
Denna behandling väljer du om du önskar en helt ny frisyr eller har långt/tjockt hår, eller om du helt enkelt vill unna dig en riktigt lyxig stund för dig själv.

 

BARBERCUT

En barberinspirerad klippning inklusive hårtvätt med massage och styling.
Rekommenderas alla herrar.

 

PUTSNING

Vår snabbfix. Exempelvis putsning av lugg eller av nacke och runt öron.

 

BARNKLIPPNING

Upp till 8 år, ej tvätt.

 

FÄRG

Behandlingen passar dig som har ett jämnt utgångsläge och önskar samma  nyans i håret från botten till toppen. Om du har ett redan färgat hår och önskar bli ljusare krävs avfärgning eller slingor, detsamma gäller om du ska bleka ditt hår, då bokar du en Creative Color.
Vid funderingar konsultera din frisör.

Färgbehandlingen inleds med en konsultation och håranalys där vi pratar igenom dina önskemål och vilka behandlingsmetoder som är lämpliga för just dig. Därefter appliceras färgen medan du får avnjuta en god dryck och tilltugg.  Efter det tvättas ditt hår med ett detox schampo och ett lyxigt hårbad och håret behandlas sedan med en skräddarsydd inpackning. Under tiden får du en härlig huvudmassage och lättare kroppsmassage i en av våra massagestolar i ett avskilt rum med rogivande miljö.

Nyansering – Går ej att boka online. Bokas via telefon eller konsultation

Kort  – Färg av utväxt/en färg från botten till toppen. Kort normalt hår eller fintrådigt hår ovanför axlarna.

Mellan – En färg från botten till toppen. Tjockt kort hår, normalt hår ovanför axlar eller fintrådigt axel långt hår.

Långt – En färg från botten till toppen. Tjockt axel långt hår eller normalt långt hår.

Extra långt – En färg från botten till toppen. Tjockt långt hår eller hår som når nedanför skulderbladen.

 

KREATIV FÄRG

En kreativ färg innebär en mer avancerad färgförändring. Du vill ha flera nyanser i håret och frisören använder sig av mer avancerade tekniker. Till kreativ färg hör tex. Slingor eller effekter där det övriga håret också färgbehandlas, balayage (frihandspenslade slingor), highlights, lowlights, babylights, helblekning och liknande behandlingar. I denna behandlingsform så ingår alltid nyansering vid behov.

För exakt tid och pris konsultera din frisör.

Kort – Enklare kreativ färg på mindre mängd hår t ex ett kortare hår med några få slingor eller effekter med en färg på övrigt hår.

Mellan – Enklare kreativ färg på normal tjockt hår. t ex ett mellan långt hår med några få slingor eller effekter men en färg på övrigt hår, påfyllnad av befintlig kreativ färg där endast bottenfärg och uppfräschning av längder krävs och helblekning/slingor i hårbotten (max 3 cm) inkl nyansering.

Långt – Mer avancerad kreativ färg på tjockt mellan långt hår eller långt hår t ex tekniken Balayage på ett längre hår eller större effekter eller större mängd slingor blandat med färg på övrigt hår. Helblekning kort eller mellan långt hår.

Extra långt – Avancerad kreativ färg på långt och tjockt hår t ex tekniken Balayage på ett längre tjockare hår, Avfärgning, helblekning på normalt/långt hår eller större effekter eller större mängd slingor blandat med färg på övrigt hår.

 

OLAPLEX

Vi jobbar självklart med revolutionerande produkten Olaplex. För dig som konsument är det inte glasklart vad Olaplex gör med håret men en enkel beskrivning är att när Olaplex adderas i håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”. Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet, men självklart finns det fortfarande begränsningar på vad som är möjligt vid en behandling och detta sker efter en individuell bedömning.

Olaplex går att göra i samband med annan behandling, som en fristående intensiv vårds behandling och produkten Olaplex no.3 går även att köpa med hem för att förlänga effekten av en behandling eller för att göra som förstagångs behandling.

Vi rekommenderar att man alltid väljer Olaplex till sina behandlingar för bästa möjliga resultat.

 

TREAT.ME

Våra kurer är något helt utöver de vanliga. Vi jobbar med Kevin Murphys kurer TREAT.ME och de innehåller koncentrat av exklusiva ämnen. Kurerna finns i många olika varianter för att man ska kunna komponera en perfekt sammansättning för just ditt hår och din hårbotten. Kurerna kan bara göras i samband med behandling hos oss på salongen.

 

STYLING/BLOW DRY

Varför inte besöka oss då du vill unna dig något extra. Låt oss hjälpa dig med ditt hår medan du professionellt omhändertagen i en avkopplande miljö. Vi utför som vanligt en konsultation och går igenom önskemål och förutsättningar. Även här så får du avnjuta vår massage med både detox schampo, hårbad och inpackning. Efter det så stylas ditt hår efter önskemål, både för vardag och fest.

 

HAIRTALK EXTENSIONS

Vi är en certifierad Hairtalk salong vilket vi är mycket stolta över. Detta innebär att vi är utbildade och uppdaterade på de senaste nyheterna, vi har dessutom vissa hår på lager så vi kan förverkliga dina hårdrömmar och ge dig ett perfekt resultat efter dina önskemål.Värt att tänka på är att Hairtalk går att sätta om upp till 6 gånger om man sköter sitt hår enligt rekommendation vilket gör livslängden på håret väldigt lång.

Hairtalk passar dig som vill ha den absolut bästa kvalitén på dina extensions och samt ditt eget hår då den patenterade tejpen inte sliter något alls på det egna håret. Hårmagi kallar vi det!

Man kan både göra en förlängning och förtjockning av det egna håret eller endast en förtjockning så valmöjligheterna med håret är oändliga.

Du kan boka en gratis Hairtalk konsultation via webbokningen, alla andra Hairtalk bokningar tar vi emot via telefon.

 

UPPSÄTTNING

Uppsättningar är något som vi tycker är riktig kul och vi har därför valt att specialisera oss på just uppsättningar och brudar. Busigt, strikt, flätor, knutar.. variationerna är oändliga och så är också våra idéer. Vi träffas gärna för en konsultation och sedan så bokas en tid som passar dig. Då du ska utföra en uppsättning hos oss så ser vi gärna att du tvättar ditt hår ca 1 ½ dygn före din bokade tid, och är varsam med applicering av produkter innan. Det ger de perfekta förutsättningar för att få en hållbar form och frisyr.

 

BRUDPAKET

Om du vill inleda en av de finaste och viktigaste dagarna i ditt liv på en mysig, lyxig och rogivande plats så tycker vi du ska komma till oss på Blanc. Brudar är något som vi verkligen brinner för att göra och tycker det är otroligt roligt att få hjälpa till en sådan dag. Det som ingår i vårt brudpaket är en förberedande konsultation där vi går igenom förutsättningar och önskemål noggrant. Vi bokar därefter upp din tid och planerar hur dagen ska läggas upp. Vi hjälper gärna till med både hår, make up och brudklädsel. Vi serverar lättare tilltugg och bubbel efter dina önskemål. Har du behov av transfer, lunch eller andra bekvämligheter så är det naturligtvis också något som vi gärna hjälper till och ordnar.

Brudgum , tärnor, näbbar osv. är självklart också välkomna om behovet finns. Brudpaketet bokas via telefon eller efter överenskommelse med oss.

 

ÖGONBRYN

Brynformning och brynfärgning är små detaljer som kan göra så mycket för ett ansikte och som verkligen lyfter fram de finaste dragen. Hos Sanna kan du även välja att få dina bryn vaxade och/eller noppade. Medan vi formar och/eller färgar dina bryn slappnar du av i en av våra massagestolar.

 

FRANSFÄRG

Fransfärgning är den perfekta behandlingen då man vill känna sig lite extra fin som osminkad, det ger en fin naturlig inramning som lyfter fram ögonen. Behandling får du i en av våra sköna massagestolar.

MAKE UP

Vi hjälper dig gärna med din make up, både till vardag och fest. Vi jobbar med kvalitets produkter som uppfyller våra krav.

 

Om du är osäker på vad du vill göra och på vad du passar i, tveka inte att boka in en kostnadsfri konsultations hos oss där vi tillsammans går igenom vilka behandlingar som passar just dig.