Om oss

Blanc hårspa är en skönhetssalong som öppnade i November 2013 i Sidsjön.

Vi på Blanc hårspa jobbar för att alla kunder som kommer till oss ska få känna sig riktigt omhändertagna och få en upplevelse utöver det vanliga. Vårt mål är att alla kunder ska ha ett välmående hår som även speglar deras personlighet och stil.

 

IMG_1481

Sanna Nylander
Jag har jobbat på salong sedan jag var 15 år och känner fortfarande samma driv och entusiasm för mitt yrke. Jag älskar att ständigt utvecklas och testa nya saker och har tidigare jobbat både som anställd och egen företagare på flera stora salonger i Sundsvall som t ex Sagolik, Jess och Perssons frisörer. Förutom som frisör så jobbar jag också som examinator vid Gesällprov för frisörer som ska bli färdigutbildade och jag jobbar även med make up och har medverkat vid många olika filminspelningar av reklamfilm, kortfilm, musikvideos och långfilm etc. Jag medverkade t ex vid inspelningen av ”Hur många Lingon finns det i världen?”. Då jag inte jobbar så umgås jag gärna med min familj och vänner.

 

13557692_10209886804792974_823073082538484827_n

Amanda Holmsten

2008 började jag som trainee på Sagolik sedan dess har jag hunnit jobba på några av de största salongerna i Sundsvall, jag har även utbildat mig till makeupartist i Stockholm dit jag också flyttade för att få möjligheten att jobba som hårstylist/make-up artist. Jag har bland annat gjort uppdrag för Sthlm fashion week, Elle galan, Monki, Cheap monday, Tiger of Sweden mfl.

Idag frilansar jag som hårstylist/makeupartist inom mode/reklambranschen och är baserad i Stockholm.
När jag inte frilansar så hittar ni mig här i Sundsvall på Blanc hårspa!

Att få möjligheten att frilansa och kombinera det med jobb på salong är för mig den perfekta kombon!

När jag inte jobbar så älskar jag att resa men uppskattar lika mycket att bara få vara hemma i Sundsvall och umgås med familj och vänner.
Jag vill hälsa gamla som nya kunder välkomna till mig!

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Erika Sund
Sedan jag var liten har jag alltid tyckt att det har varit roligt att hålla på med hår och att vara kreativ. Jag utbildade mig till frisör på Sundsvallsgymnasium och har arbetat inom frisörbranchen sedan jag jag var 17 år gammal. Innan jag började här på Blanc Hårspa så har jag både varit anställd i flera år och haft en hyrstol på några av de större salongerna i Sundsvall. Under mina år som frisör har jag gått löpande utbildningar i både klipp och färg och jag älskar fortfarande allt som har med frisörbranchen att göra.

Förutom mitt arbete så spenderar jag gärna min tid på gymmet eller med min familj och vänner.